Pályázati kiírás családoknak a VI. Gyermekirodalmi Fesztivál alkalmából

A család legalább olyan sokféle, mint Gombóc Artúr csokoládégyűjteménye: van ilyen, olyan, emilyen, amolyan – egyben azonban közös mindegyik: hogy más! Emlékszünk még gyermekkorunk kedvenc tanító nénijének megunhatatlan fogalmazástémájára: írd le, milyen a családod! És emlékszünk még arra is, milyen nehéz volt egyedül megbirkózni ezzel a témával… Talán már akkor összehajolt a család apraja-nagyja, hogy segítsen összerakni a mondatokat, gondolatokat. Mi lenne, ha ma újra ezt a feladatot kapnánk, azzal a különbséggel, hogy most érvényes (sőt kötelező) lenne az egész családnak segíteni a mű elkészítésében, a jutalom pedig nem egy ötös, hanem egy közös családi üdülés lenne?
Örökítsék meg családjuk történetének humoros, bolondos, vagy akár szomorkás, könnyfakasztó fejezetét, melynek szerzője a felnőtt, illusztrátora a gyermek vagy akár fordítva.

A lényeg, hogy a család minden tagja, közösen részt vegyen a pályamű elkészítésében.

Legfeljebb négyoldalas, kézzel vagy géppel írt, fényképpel vagy rajzzal illusztrált történeteiket „Családom és egyéb állatfajták” mottóval az alábbi címre várják:
Csodaceruza 1393 Budapest, Pf. 340.
Nevezési határidő: 2010. április 10.

Az ünnepélyes díjátadóra a Gyermekirodalmi Fesztiválon kerül sor a Művészetek Palotájában 2010. május elsején.
A nyertes pályaművet, illetve az arra érdemes további műveket a Bookline oldalán, a Csodaceruza folyóiratban, illetve a Family magazinban közöljük.
 

Forrás: csodaceruza.hu és bookline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr371901287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása