Susan Boyle 2010. július 9-én elindította nemzetközi tehetségkutatóját, hogy így találja meg duett partnerét új albumához!

"Tavaly valóra vált az álmom, hogy világhírű előadóművész lehessek, miután jelentkeztem a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorba. Azóta fantasztikus életem van. Egy valódi ajándék ez számomra, és most szeretném ezt az ajándékot továbbadni másnak is."

Az elmúlt egy év sikerei után, mely alatt debütáló albuma számos rekordot megdöntve több mint 9 millió példányban kelt el, Susan úgy döntött, hogy szeretne felajánlani valakinek egy lehetőséget, hogy bemutatkozhasson a nemzetközi zeneiparban. A győztes egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy elénekeljen egy duettet Susannal november 22-én megjelenő új, The Gift című második albumán.


A verseny Susan hivatalos weboldalán, a www.susanboylemusic.com oldalon, valamint hivatalos YouTube csatornáján fog zajlani. A verseny 2010. július 9-én pénteken indul, és 2010. július 23-án pénteken zárul. A nyertest várhatóan 2010. július 26-án, hétfőn jelentik be.

A versenyben résztvenni kívánó jelentkezők fel kell töltsék saját videójukat, amint a Silent Night című dalt éneklik bármiféle kíséret nélkül, és Susan Boyle személyesen fogja kiválasztani a győztest, miután végignézte az összes jelentkező videóját.

"Rengeteg ember van szerte a világon, akinek nem lenne elég önbizalma vagy talán módja sem arra, hogy részt vegyen egy olyan nagy versenyen, mint a Britain's Got Talent. Így valószínűleg az sokkal kevésbé lehet ijesztő néhány embernek, ha felvehetik saját éneklésüket otthonunk magányában. Remélem, hogy azok az emberek, akik valaha is akartak énekelni, most meg fogják próbálni. Mindannyiótoknak sok szerencsét kívánok!" - mondta Susan.

Susan Boyle eddigi sikerei, rekordjai:

-500 millió videómegtekintés a YouTube-on
-a Britain's Got Talent felvételi videója 2009 legtöbbet nézett videója volt a YouTube-on
-az Amazon történetének legtöbb példányszámban előrendelt albuma világszerte
-a leggyorsabban fogyó debütáló album világszerte
-9 millió eladott album
-első albumhelyezés 21 országban
-platina vagy többszörös platina minősítés 16 országban
-fellépések a világ legnagyobb TV csatornáin és műsoraiban: Oprah, America's Got Talent, Dancing With The Starts (Amerika, Spanyolország), San Remo (Olaszország), Germany's Got Talent, Le Grand Journal (Franciaország), NHK Red/White Song Contest (Japán)
-első helyezés az Amazonon Amerikában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországba és Japánban
-első helyezés az iTunes-on Amerikában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Japánban, Kanadában, Franciaországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Ausztráliában, Új Zélandon, Mexikóban
-2009. legnagyobb példányszámban elkelő karácsonyi lemeze
-minden idők leggyorsabban fogyó debütáló lemeze az Egyesült Királyságban
-a legmagasabb első heti eladás egy női előadónak, amióta albumeladási listák léteznek

A versenyen való részvétel részletes feltételei megtalálhatóak a www.susanboylemusic.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr82141339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

natkanat 2010.07.26. 21:58:20

Elismerem, hogy óriási tehetség, de sajnos, mára már inkább celeb.
süti beállítások módosítása