Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Vállalkozók Napja keretén belül a Prima Primissima Díjátadó Gálaest. Kiemelkedő teljesítményükért a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport képviselői részesülnek elismerésben ilyen módon.

Irodalom kategóriában Moldova György író kapta meg a díjat. Moldova elsősorban szociológiai ihletésű riportjairól ismert, de novellái, regényei szociológiai megalapozottsággal készülnek. Írásai 1955 óta jelennek meg, mára több mint 90 könyv szerzője. Rendkívül népszerű szerző, művei több millió példányban keltek el, némelyik kilenc kiadást is megért. Legújabb Harcolj vagy menekülj című riportkönyvében a tűzoltók izgalmas munkáját mutatja be.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr382501594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása