Segítsen velünk!

journal - 2011.02.25. 18:00

 

"Ellopták a műholdas helymeghatározó (GPS) készüléket egy mentőautóból vasárnapra virradó éjjel a VIII. kerületben, ahová egy szívroham miatt riasztották a mentőket, közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója - olvashattuk 2011 febuár 13-án a hírekben. A hír szerint éjjel 1 óra körül szívrohamhoz riasztották a mentőket egy VIII. kerületi lakásba. Miután a beteget ellátták és visszatértek a járműhez, a bal első ablaküvegét betörve találták, a GPS készülék pedig a tartóeszközével együtt eltűnt a kocsiból. A GPS pótlására a mentőknek nincs forrásuk, az anyagi kár mellett pedig az esetkocsi órákra üzemképtelenné is vált.

A hír hallatán a Bookline azonnal felajánlott 2 GPS készüléket a Mentőknek és ezúton is arra buzdítunk Mindenkit, ha régebbi típusú de még használható, magyarországi szoftverrel rendelkező felesleges készülékétől megválna, adja az Országos Mentőszolgálatnak, mert ennél jobb helyre nem kerülhetne. A felajánlott GPS-eket szívesen eljuttatjuk a Mentőszolgálat központjába, Önnek csak annyit kell tennie hogy behozza egyik üzletünkbe.

 
Boltjaink listáját itt találja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr982683666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása