Idén negyedik alkalommal, 2011. május 12.-én nyitja meg hagyományteremtő márkatábora kapuit az Eiffel téren, az U26 Clubshop területén az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség. Az egy napos rendezvényre ismét a marketingképzésben részt vevő diákokat várják a szervezők.

A Brand Camp interaktivitása és egyben indulásának oka is a szakma nagyjai és a marketinget egyelőre csak elméleti szinten ismerők találkozásában és egyedülálló párbeszédében rejlik. A Brand Camp ötlete 4 évvel ezelőtt született, a marketingvezetők, illetve reklámszakemberek és az utánpótlást jelentő marketing és kommunikáció szakos hallgatók közötti szakadék áthidalásának céljából.

Az intenzív programsorozat remek alkalom a diákoknak a cégek mélyrehatóbb megismerésére és későbbi lehetőségeik felmérésére. Az interaktív feladatok és szituációs játékok a szakembereknek is egyedülálló lehetőséget nyújtanak a hamarosan piacra kerülő marketing generációk egyedi képességeinek és sajátosságainak feltérképezésére.

„A diákok gyakorlati „továbbképzése” kiemelt szereppel bír mind az Extreme, mind a Traffic BTL életében, és a pályakezdők folyamatos alkalmazása és kinevelése mellett a cégcsoport a Traffic Awards marketing pályázaton is lehetőséget nyújt számukra a szakma megismerésére. A pályázat alapján több éves tapasztalatunk, hogy az iskolapadban tanultak nem feltétlenül jelentenek azonnal alkalmazható tudást, és tendernyertes ötleteket, ezért is jelenthet a diákok számára életbevágó lehetőséget a Brand Camp-en való jelenlét.” – mondta Halász Domokos, az esemény szervezője.

2011-ben a közösségi háló fejlődési lehetőségei, a legújabb reklámmegoldások és az elérhetetlen célcsoport, vagyis az Y generáció témaköreit járják körbe a szervezők és a szakma neves szereplői az előadások és workshopok során.

Az idei Brand Camp programja április 28-án véglegesedik, de íme néhány név, akikkel már biztos találkozhatunk a rendezvényen:

Lázár Vilmos – CBA, Magyar Lovas Szövetség elnöke

Dr. Pánczél Andrea - MOL

Büttl Krisztián - Red Bull

Starcz Ákos - Bookline.hu

Mantuano Mónika -  Hewlett-Packard Magyarország

Nagy Bálint - IBS

Czétényi Róbert - Johnson & Johnson

Kiss-Bíró László - Raiffeisen Bank 

Beke Zsuzsa - Richter Gedeon

Unger Zsolt - Bookline.hu

Kismartoni Zsolt - Facebook / Est Media Group

Rózsa Iván – Sanofi-Aventis

Az érdeklődők a www.brandcamp.hu oldalon regisztrálhatnak a táborra, ahol a rendezvény folyamatosan frissülő programja mellett további érdekességeket és az elmúlt évek legjobb pillanatainak összefoglalóit is megtalálhatják. A weboldal mellett a Brand Camp facebook oldala nyújt naponta frissülő tartalmat és újdonságokat a márkarajongóknak.

Médiatámogatónk: bookline

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr402826376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása