Barbra Streisand egyik legegyedülállóbb koncertanyagával jelentkezik a Sony Music 2010. május 3-án. Az eseményen, ahol az anyagot rögzítették, élőben mindösszesen száz szerencsés Barbra Streisand rajongó vehetett részt. Három változatban lesz elérhető a One Night Only - Barbra Streisand And Quartet At The Village Vanguard -September 26, 2009 című koncertfelvétel: DVD-n, DVD/CD kombón, illetve Blu-Ray lemezen.

 A One Night Only Barbra Streisand Village Vanguard beli fellépését örökíti meg, ahová 48 évnyi kihagyás után tért vissza. A különleges koncert egybe esett Amerikában és Nagy Britanniában is 1 pozíciót elért, Diana Krallal készített Love Is The Answer című album tavaly szeptemberi megjelenésével, amely a legendás énekesnõ 51. aranylemeze lett Amerikában, és hazánkban is elérte az aranylemez státuszt. A koncerten javarészt ennek az albumnak a dalait énekelte egy jazzquartett kíséretében. Az új One Night Only koncert CD limitált kiadásban jelenik meg, és csak a DVD/CD kombó részeként lehet majd hozzájutni.


A magávalragadó, tökéletes audio-vizuális élményt nyújtó koncertanyag az apró West Village-i klub intim atmoszférájába invitálja a nézőt. A New YorkTimes így írt a koncertről: "Streisand ritkán ad koncerteket és a szombati show is nagyon kivételes alkalom volt, annyira, hogy még a természetes társadalmi ranglétra is felborult...

Streisandé volt a Vanguard egy éjszakára - melynek befogadóképessége 123 fő -, ami hihetetlenül kicsi egy olyan előadónak, aki 71 millió albumot adott el csak az Egyesült Államokban... Két busznyi rajongó a világ minden tájáról, akik egytől-egyig sorsoláson nyerték jegyeiket, köztük olyanokkal, akik eddig még sosem látták Streisandot élõben, valamint Oscar-díj nyertesek, volt elnökök, és az államtitkár is egymást lökdösve igyekezett a helyszínre..."

Streisand 30 platinalemez büszke tulajdonosa, valamint minden idõk egyik legtöbb lemezt eladó női előadóművésze is. Streisand 2009-ben három hétig vezette a DVD eladási listákat Amerikában a háromlemezes Streisand - TheConcerts című kiadványával. Kétlemezes rendezői változatban megjelent Yentl című filmje pedig az egyik legkellendõbb filmes DVD volt tavaly A One Night Only - Barbra Streisand and Quartet at the Village
Vanguard - September 26, 2009
dallistája következő felvételeket tartalmazza:

Here's To Life
In The Wee Small Hours of the Morning
Gentle Rain
Spring Can Really Hang You Up the Most
If You Go Away (Ne Me Quitte Pas)
Where Do You Start?
Nobody's Heart (Belongs to Me)
Make Someone Happy
My Funny Valentine
Bewitched, Bothered and Bewildered
Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)
Some Other Time
The Way We Were

A DVD-n és a Blu-rayen bónuszként egy összeállítás is található a klubról és tulajdonosáról, Lorraine Gordonról.

Kiadói hír (Sony Music Entertainment)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr501939120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Favale 2010.06.01. 16:54:01

Ha jól emlékszem, akkor ennek az albumnak Diana Krall a producere... Aki szereti a Jazz-t, annak nem kell bemutatni, ki is Ő ;)

wilbury 2010.06.03. 16:43:35

Diana Krallt szeretem, Barbra Streisandot gyűlölöm. Most mit tegyek? :)
süti beállítások módosítása