Christina Aguilera a héten megjelent, Bionic című új albumán az egyik, Nicki Minaj rapperrel közösen készített dalához Kovács Kati Add már, Uram az esőt! című számát használta fel alapnak, sőt magát a dalcímet is ez a szám ihlette. A Woohoo című dalt Christina mellett Jamal Jones, Ester Dean és Claude Kelly jegyzik, és a Bionic CD füzetében a szám leírásánál fel is tűntették, hogy az Kovács Kati dalából tartalmaz részleteket. A magyar énekesnő egyébként ezzel a dallal nyerte meg másodszor a táncdalfesztivált (egész pontosan 1972-ben), a zenét Koncz Tibor szerezte, míg a szöveget Szenes Iván írta. Az Add már, Uram az esőt! több lemezen is szerepelt, de Kovács Kati magyar nyelven csupán az 1986-os Kívánságműsor című nagylemezére tette fel.

Christina Aguilera új albumának megjelenését idehaza egy fantasztikus eseménnyel is megünnepelték rajongók és táncosok múlt vasárnap a WestEnd City Centerben. A harminc táncos fergeteges táncát a Not Myself Tonight című slágerre az alábbi YouTube videón lehet megnézni, a koreográfia a Csillag Születikből is ismert Timesz Girls vezetőjének és tagjainak munkáját dícséri:

Kiadói hír (Sony Music)

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr532073458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása