A baba megszületik, az anyának teje lesz. A baba szopni tud, és az anya mellre teszi. A világ legtermészetesebb dolga - gondolnánk. De akkor miért kínlódik olyan sok édesanya a szoptatással?

Mind az anya, mind a baba számára már az első pillanat meghatározó. Az első cseppek, az első próbálkozás, és az első kudarc is. Ilyenkor döbben rá a legtöbb nő, hogy tulajdonképpen nem is tud semmit a szoptatásról. Hogyan, meddig, milyen pózban, hol tegye és ha nincs egy segítőkész szobatárs, szülésznő, egy ügyes kórházi nővér, bizony szenvedésé válhat a szoptatás.

Könyvespolcnyi irodalma van a szoptatásnak, csak győzze a leendő anya végigolvasni. Már ha előtte végzett az egészséges várandósság, a problémák terhesség alatt, a fitt kismamaság, a háborítatlan szülés, otthonszülés, jógaszülés irodalmával. A Jaffa Kiadó most megjelenő könyve az összes szoptatással kapcsolatos kérdést, gyakorlati tudnivalót összegyűjtötte (és külön foglalkozik a szoptatáshoz kapcsolódó félelmek, aggodalmak kezelésével).

Horváth Susa beszél a szoptatáshoz kapcsolódó félelmekről, hiedelmekről, valamint Ina May Gaskin világhírű bába eredményeiről és Útmutató a szoptatáshoz címmel megjelent könyvéről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bookline.blog.hu/api/trackback/id/tr222184560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása